Räffelfräsning

EKC Sverige utför all form av fräsning av spår och räfflor i asfalt och betong. Det kan till exempel vara arbeten med fräsning av räfflor för vägmitt och vägren. Räffelfräsning är en väl beprövad metod för att höja trafiksäkerheten som har visat sig vara mycket effektiv, bland annat för att förebygga singelolyckor då den uppmärksammar föraren på att den korsar vägens körbana.

Sinusräffla

Vi utför räffelarbete utifrån kundens behov och platsens förutsättningar, med olika metoder och typer av räfflor. Vi kan erbjuda en så kallad sinus-räffla, en metod som har blivit allt mer populär under de senaste åren. Det är en speciell räffla som är formad som en sinus-våg vilket gör att den orsakar mindre buller för omgivningen, samtidigt som den behåller sin funktion, det vill säga att göra trafikanten uppmärksam.
EKC Sverige utför kontinuerligt räffelfräsning i Mälardalen och i Göteborgsregionen, men tveka inte att ta kontakt med oss för att se om vi kan utföra uppdrag i ditt område. Vi berättar gärna mer om vilka metoder som vi kan erbjuda för att nå bästa resultat utifrån era behov och önskemål.

EKC Sverige utför räffelfräsning i hela Mälardalen och i Göteborgsregionen men tveka inte att ta kontakt med oss för att se om vi kan utföra uppdrag i ditt område. Vi berättar gärna mer om vilka metoder som vi kan erbjuda för bästa resultat utifrån era behov och önskemål.