Om EKC Sverige

EKC Sverige grundades 1996 och har i sin nuvarande form funnits i Sverige sedan 1999. Sedan starten i Sverige har bolaget varit en betydande aktör inom vägmarkering i Norden.

I samband med att det norska skyltföretaget Euroskilt AS blev huvudägare 1999 så började vägmarkeringsverksamheter etableras i Sverige och Norge.

Verksamheten i Norge fick namnet Eurostar och ett par år senare etablerades även Eurostar i Danmark. Dessa tre bolag är idag Saferoads skandinaviska vägmarkeringsdivision.

EKC Sveriges affärsidé och verksamhet består i att utveckla, sälja och underhålla vägmarkeringar för att på så sätt bidra till en ökad trafiksäkerhet.

Vi vill vara ett innovativt företag i teknisk framkant som erbjuder ett helhetskoncept inom området vägmarkering. Att hålla en hög kvalitetsnivå på såväl nya produkter som underhållsarbete och service är mycket viktigt för oss.

Genom en effektiv organisation med korta beslutsvägar är vår ambition alltid att hitta snabba och flexibla lösningar för att upprätthålla en hög servicenivå till ett för kunden fördelaktigt pris.

 

EKC Sverige AB – en del av Saferoad Group

Saferoad arrowSaferoad Group är av Europas ledande aktör med mer än 70 års erfarenhet inom vägsäkerhet. Gruppen erbjuder ett brett utbud av innovativa och högkvalitativa produkter och lösningar som är skräddarsydda för att bidra till ett säkrare liv på vägen och forma framtidens infrastruktur.

Huvudkontoret i Oslo, Norge, Saferoad Group har 2200 medarbetare i 13 länder.

För att lära dig mer om hur Saferoad bidrar till ett säkrare liv på vägen, besök www.saferoad.com